Personuppgiftspolicy

Bäste kund,

Den 25e maj 2018 ersätts personuppgiftslagen (PUL) med dataskyddsförordningen (GDPR).

Det uppgifter som är registrerade hos oss är:

Namn, adress, kontaktpersoner, e-post, telefonnummer, organisationsnummer, leveransadresser och i vissa fall även personnummer.

Dessa uppgifter sparas hos oss av två anledningar:

1. Bokföringsskyldighet.

    Vi är skyldiga enligt lag att spara bokföringen i sju år.

2. Garantiåtagande.

    Vi kan ha ett garantiåtagande hos er på det arbete vi utfört.

Om ni önskar så kan ni begära ett registerutdrag av oss för att se vilka uppgifter vi har sparat om er. Vi är skyldiga att rätta uppgifter som är felaktiga, ofullständiga eller missvisande.

Personuppgiftsansvarig hos oss är:

Liza Grip

liza@stimuselverktyg.se

08-359190

0708-670844

Personuppgifter skyddas mot externa överträdelser.

Du har rätt att informeras, en gång per kalenderår, om dina personuppgifter som behandlas av dig, oavsett hur de samlades in. Om du vill ha sådan information, skicka in en skriftlig förfrågan till oss. Förfrågan måste skickas med rekommenderat brev, och kan inte skickas via e-post. Förfrågan skickas till vår adress nedan.

Om din personliga information behandlas i strid med personuppgiftslagen har du rätt att begära att dina personuppgifter korrigeras, blockeras eller raderas.

Din personliga information får inte behandlas för direkt marknadsföring om du motsätter dig sådan behandling. Du har rätt att återkalla samtycke för att behandla personuppgifter när som helst.

Som kund hos oss kan du få e-post som är relaterad till din order, betalning eller annan kommunikation du initierat, samt information, nyhetsbrev eller erbjudanden om våra kundrelationer. Tredje parts e-postmeddelanden eller varor eller tjänster som inte är direkt relaterade till vår verksamhet är inte tillgängliga. Med automatisk sändning kan du enkelt avregistrera dig som kund via länken i e-postmeddelandet. Detta kan göras utan att du behöver en inloggning eller liknande som kund.

Vi förbinder oss att inte avslöja eller sälja personlig information som vi samlar in från våra kunder. Vi samlar bara in informationen vi behöver för att bearbeta din beställning och informationen används endast av oss själva och de partner vi använder för att slutföra köpet.

För att vi ska kunna erbjuda dig Klarnas betalsätt behöver vi dela vissa av dina personuppgifter till Klarna, så som kontakt- och orderinformation, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan erbjudas deras betalningsmetoder och för att skräddarsy betalsätten åt dig.

Mer information om Klarna kan du hitta här. Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och Klarnas dataskyddspolicy.